tisdag 20 mars 2012

En dag tre år senare

Jag kan nu meddela att tre år efter jag spottade denna bok i England och tänkte: "Måste läsa!" har nu läsningen av One Day officiellt börjat. Med ett fullspäckat veckosluts- och helgschema med kollegor och besök från Britania så lär det inte gå väldigt snabbt men Oh My vad jag är fast already! Resten av världen som redan ingår i Dex och Ems kompiskrets vet vad jag pratar om... Och endast 100 sidor in i boken kan jag redan instämma i kören: "VARFÖR casta Anne Hathaway i rollen som Emma?!" Och call me old fashioned men vad gör människan i den här toppen?!

3 kommentarer:

Fridolina sa...

Ja! Lite synd med Hathaway då jag verkligen gillar henne. Inte hennes fel att hon inte är från Yorkshire. Underligt val faktiskt men jag tycker hon gör det bästa av situationen.

Audrey Fenn sa...

den där toppen kommer att ge mig mardrömmar..

jag har heller inget emot Anne Hathaway i största allmänhet, men Emma är inte sååå där vacker. Hon är mer vanlig/alldaglig.
För min del förstör hon hela filmatiseringen. Jim Sturgess är perfekt som Dex.

Pixie sa...

Nu är jag snart framme på andra sidan boken och längtar faktiskt till att se filmen bara för att få en anledning att fortsätta hänga med "Em" och Dex. Fast vi vet alla att "Em" är en imposter.