lördag 17 mars 2012

Pouting

Blir frustrerad när jag läser ett blogginlägg jag vill kommentera på och så fungerar det inte. Varför ska det vara så svårt?! På bl.a. Lingonhjärta och Och dagarna går hittar jag inlägg som lockar till en och annan kommentar men jag får endast svara på andras kommentarer. När jag då försöker detta så går det inte utan då dyker den "vanliga" kommentarsrutan upp och när jag då försöker skriva i den, fungerar det likförbannat inte... Är jag däremot först att kommentera på inlägget så fungerar det?! Mycket otillfredsställande!

Vet att även att min egen blogg, tydligen inte helt ovanligt för Blogger, krånglar med kommentarsfältet. Vet inte vad jag ska göra. Känner mig tjurig. Bu!

6 kommentarer:

Fridolina sa...

Äsch! Blogger är tydligen riktigt krånglig. Jag har hört samma saker om min blogg också. Trist!

Pixie sa...

Orkar inte byta blogg. Orkar inte ens ta reda på om det är krångligt eller jobbigt. Vill bara att det ska fungera felfritt. Surar fortfarande.

enligt O sa...

Kan glädja dig med att det funkar skitdåligt på wordpress också just nu...

enligt O sa...

Tar du bort ordverifieringen på blogger så blir det lättare dock.

Pixie sa...

Tack! Visste inte ens att jag hade den aktiverad. Ska genast klicka av den isf. Och tack för trösten! ;-)

Lingonhjärta sa...

Åh no!! Har försökt göra det så lätt som möjligt hos mig och så funkar det ändå inte :( Blir lika galen jag med för tillfället. Men jag verkar inte ha problem att kommentera när jag använder Google Chrome. Inte vad jag märkt i alla fall. Fattar inte vad Google sysslar med så är också tjurig :(